A szerzőről

Csorba Szilvia vagyok, néhány mondatban szeretném bemutatni magamat és a könyvemet.

Gyerekkorom óta szeretek írni, hosszabb-rövidebb történeteket, verseket, és nemrég megszületett bennem a vágy, hogy megjelentessem őket. Izgatottsággal tölt el a gondolat, hogy mások pont az én könyvem olvasása által  kapcsolódhatnak ki, ilyen módon szórakoztathatok másokat. Fantasztikus érzés, hogy végre a kezemben tarthatom az első könyvemet, egyrészről, mert az ezt megelőző hosszú hónapok munkája révbe ért, másrészről felemelő érzés könyvbe burkolva látni azt, ami eddig csak bennem létezett. 

Mozgalmas személyiség vagyok, így a kalandregény műfaj nagyon az én világom. Bár a valóságban igyekszem tudatos maradni, írás közben a fantáziámra bízom magam és bármi megtörténhet.

A Formula-autók világát gyerekkorom óta figyelemmel kísérem, így egyértelmű volt, hogy mely támában érzem magam igazán otthon. Ennek a könyvnek  az alaptörténete tizenéves koromban született meg Felfedezetlen Paradicsom címmel. Érdekesség, hogy a könyvben az egyik főszereplő Nóra, ezt a címet adja a regényének.

A fantáziám nem ismer határokat, de igyekszem nem elrugaszkodni teljesen a valóságtól, hogy azonosulni lehessen a szereplők gondolataival, vívódásaival. A Hajszára hangolva azért emberközeli, mert - bár nagy szerephez jutnak benne a földönkívüliek - a Föld bolygó emberének hiteles érzéseit jeleníti meg. Mindenki bele tudja képzelni magát a helyzetbe: milyen lenne, ha elrabolnák az idegenek, hogyan érezne, cselekedne ezután. Zömmel mindennapi élethelyzeteket jelenít meg, amelyekben bármikor, bármelyikünk találhatja magát - földönkívüliektől függetlenül. 

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a pörgős, kalandos, fordulatos sztorikat. Váratlan döntéshelyzetek, sok-sok utazás, románc, szerethető karakterek, helyenként finom humorral átszőve. Az izgalom garantált.  

 

Mivel ez egy nagyobb hangvételű regény, és nem szerettem volna ezer oldalas kötettel előállni, inkább két részre osztottam. Előkészületben van a második rész, jövő év tavaszára várható.